Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szállás - erdélyi utazás képes leírás - Erdélyi Utazás.tlap.hu
részletek »

Szállás - erdélyi utazás - Erdélyi Utazás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: erdelyi-utazas.tlap.hu » Szállás - erdélyi utazás
Keresés
Találatok száma - 7 db
Erdély szállás ajánlatkérés

Erdély szállás ajánlatkérés

Közel 100 erdélyi szálláshely ajánlata várja a SzállásKérés.hu tematikus, erdélyi szállásokat illetve szállásadókat bemutató aloldalain. Keresse, majd foglalja szállását nálunk akár percek alatt. Használja szálláskosár funkciónkat, hogy egyszerre akár 10 szálláshelyet is kijelöljön ajánlatkérésre. Minden szállásadó maga tartja karban megjelenését, így Ön mindig a legfrissebb információkat találhatja meg nálunk. Ajánlatkérésére, foglalására minden esetben közvetlenül a szálláshely fog Önnek válaszolni!

Erdélyi kulcsosházak

Erdélyi kulcsosházak

A Nagy-Küküllő Udvarhelyszék legjelentősebb folyóvize a Hargita hegységből, a Nagy-Somlyó hegy tövéből ered, majd Székelyudvarhely várost elérve, hegyvidéki jellegből dombvidéki jellegbe vált változatos horgászlehetőségeket biztosítva ezzel az itt élők számára. A Nagy-Küküllő Balázsfalvánál egyesül a Sóvidékről érkező Kis-Küküllővel, majd együtt folytatják útjukat a Maros folyóig. A Küküllő halfaunája roppant változatos: a hegyvidéki Varság falu és Székelyudvarhely között nagy számban találunk benne pénzes pért, fejes domolykót, paducot, de ma még sebes pisztráng, pataki szajbling és petényi márna is van benne. A Zetelaki Víztározó tározó 1978 és 1989 között árvízvédelmi célokból létesült a Nagy-küküllő és a Síkaszó patak összefolyása alatt, Zeteváralja felett. Napjainkban a gát alatt egy kis vízierőmű szorgalmasan termeli a 'tiszta' áramot. Az 50 m magas és 520 m hosszú völgyzáró gát, 15 millió köbméter vizet tárol, amely mintegy 140 hektár területen fekszik. A Zetelaki víztározó a havasokról lefelé igyekvő fürge vadvizek folyását egy csodálatos mesterséges tóvá szelídíti, amely kiváló horgászati, fürdőzési, túrázási, vagy csónakozási lehetőségeket biztosít.

Erdélyi szállásajánló

Erdélyi szállásajánló

Erdély területe: 103.093 km2 Partiummal és Bánsággal együtt, vagyis több mint kétszer akkora, mint Svájc. Természeti adottsága szerint viszont többszörösen változatosabb. Kultúrája, történelme szervesen kapcsolódik az európai, a magyar kultúrához. 1990 óta egyre növekvő számban érkeznek utazók Erdélybe. Délen, és főleg a román többségű vidékekre belga, holland, francia, olasz turistákra 'specializálódtak' a szállodák, fogadók. A Maros vidéke, Székelyföld, valamint kisebb részben a Partium és Kalotaszeg területén pedig főképp a magyar utazókat várják a vendéglátók. Az erdélyi turizmus fellendülését hozhatja az épülő autópálya is. Ezt felismerve egyre több önkormányzat támogatja a vendéglátóipart Erdélyben. Számos új szálloda, vendégház, fogadó, motel nyílt az elmúlt években Nagyváradtól Székelyudvarhelyig.

Erdélyi vendégházak

Erdélyi vendégházak

Erre az oldalra kizárólag azon vendégházak ajánlatai kerülhettek fel, melyekről a helyszínen személyesen is megbizonyosodtam, hogy a róluk készült fotók és a leírás teljes mértékben fedik a valóságot. Mindazon kedves Vendégeink számára, akik másodszor veszik igénybe szálláshelyeink valamelyikét, a szálláshelyért fizetendő pénzösszegből 5% árkedvezményt biztosítunk. Azon kedves Vendégeinknek, akik harmadszor, vagy ennél több alkalommal térnek vissza, 10% árkedvezményben részesülnek! Kellemes utazást és szórakozást kívánok! Remélem kipihenten és megelégedetten térnek haza, és máskor is igénybe veszik a szolgáltatásainkat! Ajánlom szíves figyelmükbe a honlapom Vendégkönyvét, ahová be lehet jegyezni a tapasztalataikat!

Online szálláskereső

Online szálláskereső

Szálláshelyek : Gyergyószentmiklós, Gyergyócsomafalva, Gyergyóújfalu, Marosfő, Csíkcsicsó, Csíkrákos, Csíkszentkirály, Tusnádfürdő, Tusnád, Bucsin, Szováta, Parajd, Borzont, Jád-völgye, Homoródfürdő, Zeteváralja, Libán, Sikaszó, Gyergyóditró, Csíkszentdomokos, Nagyszeben, Maroshévíz, Hargitafürdő, Csíkszereda, Ivó, Korond, Farkaslaka, Aranyosgyéres, Zetelaki Víztározó, Csíkmadaras, Sepsiszentgyörgy, Lövéte, Sepsiszentkirály, Zetelaka, Máréfalva, Gyimesközéplok, Székelyudvarhely, Torockó, Nyárádszentlászló, Csíksomlyó, Bogárfalva, Négyfalu, Déva, Csernakeresztúr, Gyilkos-tó, Brassó, Kibéd, Csernáton, Boga-völgye, Félixfürdő, Aranyos, Zabola, Sugásfürdő, Székelyszentlélek, Bögöz, Gyergyószárhegy, Szászfenes, Magyarlóna, Magyarremete

Ozon Turist Panzió

Ozon Turist Panzió

Az Ozon Turist Panzió Gyergyócsomafalva központjától 9 kilométerre, Erdély keleti részén található közvetlenül a fenyőerdők alatt. Hangulatos faházainkban külön bejáratú szobák állnak a vendégeink rendelkezésére. Ozon Turist Panzió mindenik faházában két zuhanyzós fürdőszoba található. Házaink tágas konyhával és nappalival rendelkeznek amit egy hangulatos bárpult választ el. Konyháink hűtőszekrénnyel, főzőlappal, edényekkel és evőeszközökkel biztosítják a főzési lehetőségeket. Panzió tartozékai közé sorolhatjuk zárt parkolónkat, amelyért nem kell külön fizetniük a vendégeknek. Panziónk étkezési lehetőségeket a gyergyócsomafalvi Borsika panzió éttermében ajánl.

Utazási ajánlatok Erdélyben

Utazási ajánlatok Erdélyben

Pihennél már egyet? Szeretnél kikapcsolódni? A Bónusz Brigád oldalán megtalálod az akciós erdélyi utazás szolgáltatásokat. A bónusz megkapásának titka nem egyéb, mint hogy hozzád hasonlóan más utazni vágyókat is érdekelje az általad kinézett utazás bónuszok Erdélybe. Amint ez megvan, a bónusz az összes érdeklődő számára automatikusan kiküldésre kerül. Ezt utána kuponhoz hasonlóan lehet felhasználni a kiszemelt erdélyi utazás folyamán. Szóval akkor, ha épp utazni készülsz, feltétlen vess egy pillantást az igényelhető utazás bónuszokra Erdélyben.

Tuti menü